El Trofeu ConectaBalear reuneix els millors Optimist de Mallorca

Una flota formada per 175 embarcacions es va donar cita a Portocolom el passat cap de setmana

El Club Nàutic Portocolom va acollir el passat cap de setmana una de les competicions de vela lleugera més multitudinàries dels últims anys. El Trofeu ConectaBalear va reunir a prop de 175 joves regatistes de la categoria Optimist.

El fet que la Federació Balear de Vela designés aquest trofeu com a prova puntuable per al rànquing de Optimist de Mallorca va donar peu que tots els clubs importants de l'illa acudissin a la cita amb els seus millors regatistas.

El dissabte no es va poder realitzar cap prova per falta de vent. El diumenge es va iniciar amb un ajornament, també per falta de vent. Sobre les 13.00 hores es va entaular amb sis nusos d'intensitat i tots els grups van poder realitzar una prova.

Així doncs, el Trofeu Conectabalear es va saldar amb una sola regata, insuficient per a donar validesa a la competició, perquè el mínim eren dues mànigues, però el resultat sí que computa per al rànquing de la classe Optimist de Mallorca.

Els guanyadors d'aquesta única prova en els seus respectius grups van ser Siguin Sadler (CN s'Arenal) i Nikko Palou (RCN Palma), Dani Capa González-Vallarino (CN s'Estanyol) va ser el millor Sub13M i Amalia Coll Company (CN s'Arenal), la millor regatista de la categoria femenina.

Pel que respecta a la categoria d'iniciació Optimist D, el podi va estar compost per Aina Sánchez Borrás (CN s'Arenal), que va acabar primera, Neus Sánchez Borrás (CN s'Arenal), en segon lloc, i Ted Molloy (RCN Palma), que es va adjudicar la tercera plaça.