Torna la trobada de vela llatina del Club Nàutic de Portocolom

El Club Nàutic de Portocolom organitzarà els pròxims 28 i 29 de maig la segona edició de la trobada de vela llatina

El Club Nàutic de Portocolom organitzarà els pròxims 28 i 29 de maig la segona edició de la trobada de vela llatina, una iniciativa que va posar en marxa l'any passat l'entitat del municipi de Felanitx amb l'objectiu de recuperar la navegació tradicional.

La trobada reunirà durant l'últim cap de setmana de maig a llaüts i bots amb la finalitat de donar a conèixer i promocionar la vela llatina entre els joves de l'equip de regates i els veïns de la localitat. Seran dues jornades no competitives on se sortirà a navegar i, en tornar a port, el club oferirà una picada als participants.

El responsable de vela del Club Nàutic de Portocolom, Toni Antich, recorda que l'any passat l'esdeveniment va reunir una flota de gairebé 30 embarcacions tradicionals, "una xifra que serà difícil d'igualar, però segur que tindrem una bona participació", ha assenyalat.

El club compta amb un bot cedit pel mestre d'aixa Joan Cifre al qual se sumaran barques dels veïns de Portocolom i també algunes embarcacions dels clubs nàutics de Cala Gamba i s'Arenal.

La trobada està oberta a tothom i els que s'acostin al club podran veure amarrades les embarcacions aparellades amb vela llatina.

Notícies