El Campus de Setmana Santa arriba al Club Nàutic Portocolom

El club ofereix 24 places de vela i 10 de piragua per a les vacances escolars per un preu de 25 euros

El Club Nàutic de Portocolom (CNP) es convertirà entre el 6 i el 9 d'abril, coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa, en un dels nuclis principals de l'esport nàutic de base a Mallorca, amb l'organització d'un campus d'iniciació a les modalitats de vela i piragüisme.

L'entitat nàutica de Felanitx ofereix 24 places per navegar en embarcacions col·lectives de vela i altres 10 en piragua. El preu no pot ser més econòmic: 25 euros pels quatre dies, incloent l'assegurança de responsabilitat de la Federació Balear de Vela.

Antoni Antich, monitor de vela del CN Portocolom, ha explicat que en les mateixes dates del campus s'instal·laran unes boies per a les activitats en aigües obertes del grup de natació de la localitat. “També aprofitarem les vacances per a intensificar els entrenaments del nostre equip de regates”, ha afegit.

La inscripció al campus es pot realitzar a les oficines del Club Nàutic Portocolom des del passat 15 de març o enviant un correu electrònic a l'adreça administracio@cnportocolom.com.

L'horari de l'activitat de vela, destinada a joves d'edats compreses entre els 7 i els 16 anys, serà de 9.30 a 13.30 hores, mentre que la de piragua, per a la qual es requereix una edat mínima de 10 anys, començarà a les 9.00 i acabarà a les 12.00 hores. Les sortides a la mar es realitzaran des de l'esplanada del club.

Climent Garau, president del CN Portocolom, ha explicat que el campus és una activitat enfocada a fomentar l'esport i l'oci nàutic, “atesa la funció social del club”, i ha destacat que l'equip de regates es nodreix principalment dels baptismes de mar i les escoles d'iniciació.

També ha avançat la col·laboració del CNP en l'organització del triatló programat per a l'11 d'abril. Els participants, ha explicat, disposaran d'uns ‘boxes’ per a les transicions entre les proves de natació, ciclisme i carrera a l'esplanada de vela lleugera.

Cap a finals de maig, d'altra banda, tindrà lloc en Portocolom una trobada d'aficionats a la vela llatina en col·laboració amb el Club Nàutic Cala Gamba, un esdeveniment que se suma a les activitats de les escola d'estiu i hivern, i a les regates regulars de l'entitat: la Lliga de Creuers de 2021 (tot l'any), les dues edicions del Trofeu Inturhotel de la classe Optimist (27 de març) i el Trofeu Club Náutic Portocolom de categoria RI (2 d'octubre).

Notícies