Participa-hi

Tarifes de trànsit a boia

Veure tarifes

Plànol dels amarraments de trànsit i boies

Col·laboradors

Pròxims events

09-09-2017

VELA CREUER

Anada a Ciutadella

Recorregut: costera
Lloc: Portocolom
Sortida: 11h

  El temps a Portocolom

  Quadern de bitàcola

  24-05-2014

  VELA CREUER

  Interclub - Colonia Sant Pere

  El passat dissabte 24 de maig es celebrà la tradicional regata CODORNIU de creuers amb una animada participació sobretot del club organitzador, el Club nàutic de la Colònia Sant Pere i també del club nàutic de Portocolom. La resta de tripulacions eren de Ciutadella, Pollença, Alcúdia , Can Picafort i Portocristo.

  Les 29 embarcacions es dividiren en dues classes, encara que totes navegaren el mateix recorregut que consistí en un triangle olímpic acabat en popa de poc més de 7 milles de distància, per poder fer d’aquesta manera una classificació general.

  Els nirvis i les ganes de començar la regata en un bon lloc provocaren que moltes embarcacions es trobessin fora de la línia de sortida , havent de repetir la sortida ja que el comitè de la regata aixecà la bandera de cridada general. La regata començava amb un vent de gregal de 14kn amb ratxes de 16kn i mar de fons, que aniria minvant i girant cap a llevant en el darrer tram de la regata fins una intensitat de 10kn.

  En classe 1, el grup capdavanter s’ajuntava, sis embarcacions varen entrar en pocs minuts. Aquesta situació donà la victòria de classe 1 i de la general al LOLITA d’en Carlos Serra del C.N.Colònia Sant Pere per només per 7 segons del JIN TÒNIC d’en Miquel Pons del C.N.Ciutadella i tancat podi, el BAUXA d’en Jaume Fullana del C.N.Colònia Sant Pere a només 33 segons del primer.

  En la classe 2 ,el guanyador va esser L’ISIS d’en Tomeu Mas del C.N.Portocolom i quedant 7è de la general, seguit del TRESCADOR d’en Marcos Moll del C.N.Ciutadella i tancant el podi el TACUMA d’en Toni Llinàs del C.N.Colònia Sant Pere.

  Enhorabona a tots !

  09-05-2014 al 11-05-2014

  VELA CREUER

  Regata Colònia Sant Pere - Ciutadella

  Primera prova
  Divendres, 32 embarcacions sortien de la colònia de Sant Pere rumb a Ciutadella amb un vent tèrmic de gregal de 16-18kn i la mar plana. Amb les hores el vent va anar minvant i a poc a poc moltes embarcacions varen acabar posant motor. Dues però, situades més al sud, aprofitaren una entrada de vent que els va ajudar a completar les 30 milles que tenia la prova. Cal destacar entre aquestes, el ZEUS d'en Javier Gracia de Portocolom, que entrava 10 minuts abans del temps límit, les 24h00, després de PTRES d'en Paco Palmer del Port de Pollença que entrava cap allà les 22h30.

  Segona prova
  Diumenge dematí la flota mallorquina tornava cap a la Colònia de Sant Pere. Ràpidament el PTRES, LAMPO ROSSO, LOLITA i MINIMON es posaren el davant. A mesura que passaren les hores, el vent no augmentava i es posava de popa, mitja flota s’anava retirant i posava rumb a la Colònia. Els 13 restants esperaren la forta entrada de vent de gregal prevista, que arribà fins a 18kn i ratxes de 20kn.
  La classificació de la prova quedava així:
  1r. MINIMON d’en Miquel Matas del CNPortocristo.
  2on. MARA V, d’en Jacinto Peláez.
  3er. BAUXA, d’en Jaume Fullana del CNColonia Sant Pere.

  El campió del Trofeu 6 REGATA CIUTADELLA, era per el PTRES d’en Paco Palmer i la seva tripulació del port de Pollença, amb un primer i un quart.

   10-05-2014

   VELA CREUER

   6ª Regata Interclubs

   Ciutadella - Colònia de Sant Pere

   Impressionant espectacle i ambient el que oferiren les 52 embarcacions i els 260 tripulants de la classe creuer, reunits dins la badia de Ciutadella aquest passat dissabte. Cada any amb més participació per part de la flota mallorquina, enguany 33! del ports de Portocolom, Portocristo, Pollença, Alcúdia i del port organitzador, Nàutic de la Colònia de Sant Pere juntament amb Ciutadella.

   El comitè de regates va decidir dividir la flota encertadament en dues classes (RI3 i PLATÚ amb 32 embarcacions, i RI4 amb 18) fent dues sortides independents. Sortides molt netes i espectaculars amb un vent de xaloc de 12 kn i una ona que aniria augmentant durant la regata i dificultant la navegació.
   En classe RI3 ràpidament les embarcacions més lleugeres Platú 25 es posaven al davant de la flota, acompanyats del JIN TONIC d’en Miquel Pons de ben aprop i fent una gran regata aconseguint així la victòria. Un poc més enfora el seguien el LOLITA d’en Carlos Serra i el CHICA TXECA d’en Toni Pons que tenien la seva particular lluita, decantant-se en el darrer moment per el CHICA TXECA i tancant el pòdium el LOLITA.

   En classe RI4, L’ECOLÒGICA DE MENORCA d’en Jaume Bagur no tenia rival, guanyant amb una gran diferència del segon, S’EMBUI d’en Joan Marqués els dos del CNCiutadella. Tancant el podi, L’ISIS d’en Bartomeu Mas de Portocolom. En aquesta classe hi va haver 7 retirats durant la prova, que s’havien despenjats molt del grup per les ones i poc vent que bufà al darrer tram de la prova.
   Moltes gràcies als clubs organitzadors, nàutic de sa colònia de Sant Pere i nàutic de Ciutadella per acollir-nos a tots durant aquest cap de setmana.

    03-05-2014

    VELA CREUER

    I Jornades de Vela Cala Millor

    Bona participació de les embarcacions de Portocolom a les I Jornades de Vela Cala Millor, fins a 10 foren les que es desplaçaren fins al port de Cala Bona. Cal destacar el primer lloc de l'embarcació ISIS en classe RI2, seguida del LONGARELA i el GAUDIR i el primer lloc de l'embarcació DUNIA en classe RI3, seguida de SOLEARES i MOOREA.
    Enhorabona als guanyadors i especialment als organitzadors d'aquestes primeres jornades per la magnífica acollida que ens varen oferir durant tot el cap de setmana.

    12-04-2014

    VELA CREUER

    7ª prova de la Lliga 2013-2014

    Memorial Juan Servera Amer

    22-03-2014 al 23-03-2014

    VELA LLEUGERA

    VI Trofeu Inturotel

    Club Nàutic Portocolom

    Amb la participació d'uns 120 regatistes procedents de clubs nàutics de tot Mallorca el dissabte es realitzaren tres proves amb unes bones condicions de vent; el diumenge per excés de vent es disputaren dues proves dins el Port.
    Des del nostre club volem destacar la primera posició de Maria Binimelis i la segona posició d'Alícia Añón, en Láser 4.7

    Veure les classificacions

     23-03-2014

     VELA CREUER

     6ª prova de la Lliga 2013-2014

     16-03-2014 al 17-03-2014

     VELA LLEUGERA

     Trofeu President

     Club Nàutic Portocristo

      16-02-2014

      VELA CREUER

      5ª prova de la Lliga 2013-2014

      08-02-2014 al 09-02-2014

      VELA LLEUGERA

      Campionat de Mallorca de Laser

      Club Nàutic Arenal

       Club nàutic Portocolom © 2016 [admin]