Participa-hi

Tarifes de trànsit a boia

Veure tarifes

Plànol dels amarraments de trànsit i boies

Col·laboradors

Pròxims events

El temps a Portocolom

Quadern de bitàcola

06-10-2012 al 07-10-2012

VELA LLEUGERA

Regata Audax Marina

Aquest cap de setmana a aigües del Real Club Nàutic de Palma s’ha realitzat el Trofeu Audax Marina, on el Club Nàutic Porto Colom ha comptat amb la participació dels nostres regatistes en les categories d’Optimist i Laser 4.7. Cal destacar la gran actuació de Bartomeu Garcia Crespi en la categoria Laser 4.7 on quedà guanyador del Trofeu Audax Marina en la seua categoria. També destacar la participació de: Maria Binimelis, Alicia Añon, Joan Bauça, Ana Cristina Gonzalez i Manuel Nicolau que tingueren una molt bona actuació dins la categoria Optimist.

  08-09-2012

  VELA CREUER

  Regata Portocolom - Ciutadella - Portocolom

   07-09-2012

   VELA LLEUGERA

   Trofeu Illes Balears y Copa ABCIO

   Amb nou proves realitzades de les nou previstes avui ha finalitzat el Trofeu Illes Balears de la classe Laser, Copa Abcio de Optimist que s'ha celebrat aquest cap de setmana en aigües de Portocolom. Més de 100 participants de Mallorca, Eivissa i Menorca entre totes les classes han gaudit d'uns dies excel·lents, en els que el temps ha acompanyat per a la realització del calendari previst.

   Entre les personalitats presents a l'entrega de trofeus ens han acompanyat el Sr. Tauler, batle de Felanitx, el Sr. Pastor, gerent de Illesport, el Sr. Gil, director tècnic de la Federació Balear de Vela i el Sr. Garau, president del Club Nàutic.

   La classificació general ha quedat tal com segueix:

   Classe Optimist
   1. Juan Manuel Calafell del C.V. Port d'Andratx.
   2. Carmen Pieras del C.N. Sa Ràpita.
   3. Marc Julià del C.N. Sa Ràpita.
   Classe Laser 4.7
   1. Juan Cardona del C.M. Maó.
   2. Nicolas Werne del C.M. Maó.
   3. Oscar Lacoma del C.N. Arenal.
   Classe Laser Radial
   1. Joan Cardona del C.N. Eivissa.
   2. Jaume Gomila del C.V. Port d'Andratx.
   3. Matias Pons del C.V. Port d'Andratx.

    30-06-2012

    VELA CREUER

    8ª prova de la Lliga 2011-2012

    17-06-2012

    VELA LLEUGERA

    Trofeu Club Nàutic s'Estanyol

    Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat el trofeu Club Nàutic s'Estanyol. On contàrem amb la participació dels nostres regatistes a les diferents categories com son: Optimist, Optimist D i Laser 4.7, on destacam el primer lloc aconseguit per Bartomeu Garcia Crespi.

     10-06-2012

     VELA LLEUGERA

     Trofeu Gabinete Llado

     Al Club Nàutic Sa Ràpita, el passat cap de setmana es va celebrar el Trofeu Gabinete Llado, des-de la nostra escola de vela i participarem amb la classe optimist. El nostres regatistes van tenir una bona participació, cal destacar la primera posició de Ana Cristina Gonzalez en la categoria D.

      08-06-2012

      VELA CREUER

      Anada a Cabrera

      Portocristo - Cabrera
      Cabrera - Portocolom

      20-05-2012

      VELA LLEUGERA

      Trofeu Memorial Toni Ferrer

      Els dies 12, 13, 19 i 20 de maig al Club Nàutic Arenal s'ha celebrat el Trofeu Memorial Toni Ferrer, l'escola de vela del Club Nàutic Portocolom a contat amb la participació de Bartomeu Garcia i de Konstantin Moritz en la categoria laser 4.7. Bartomeu Garcia acaba en 4 posició i Konstantin Moritz en 16 posició.

       20-05-2012

       VELA CREUER

       7ª prova de la Lliga 2011-2012 (CN Portocolom)

       El passat diumenge dia 20 de maig es va celebrar la 7ª prova de la lliga amb la col·laboració del Restaurant Sa Sínia, contàrem amb uns 17 nusos d'intensitat de vent. L’embarcació Minimon (CN Porto Cristo) de Miquel Matas quedà en primer lloc de la classe RI 1, Xamba Primero (CN Portocolom) de Miquel Heredia guanyà en la classe RI 2 i Isis (CN Portocolom) de Bartomeu Mas guanyà en la classe RI 3.

       28-04-2012

       VELA LLEUGERA

       Copa de Espanya Laser 4.7

       Del 28 d'abril al dia 1 de maig. El nostre regatista Bartomeu Garcia Crespi va participar a la Copa de Espanya de Laser 4.7 celebrada a Cartagena. Bartomeu va entrar en el grup d'or, queda el numero 60 de la classificació general i el 33 de la seva categoria d'un total de 120 regatistes. Des de l'escola de vela volem donar l'enhorabona a Bartomeu i animar-lo a seguir millorant.

        Club nàutic Portocolom © 2016 [admin]